NLP coaching

Zakaj NLP coaching

Tako kot na področju fizične kondicije s pomočjo treninga lažje dosežemo želene rezultate, jih lažje dosežemo tudi na psihološkem področju s pomočjo coacha.

NLP coach je oseba, ki vam z aktivnim poslušanjem in pravilnim usmerjanjem pomaga doseči cilje. Doseženi cilji pa so pot do sreče, osvoboditve.

nlb coaching1

Komu je NLP Coaching namenjen

Ves čas življenja hodimo po različnih poteh, ki nam ustvarjajo izkušnje in nas vodijo do ciljev. Naša prepričanja kreirajo našo resničnost. Nekatera nas podpirajo, spet druga nas omejujejo. Zato se zgodi, da včasih zaidemo s poti, pa niti ne vemo, zakaj. Izgubimo se, počutimo se nelagodno, obupano, strah nas je in kar na enkrat se nam cilj zdi nedosegljiv.

Takrat potrebujete nekoga, ki vas posluša in vas zna voditi po vaši poti, včasih izkušnjah, da skupaj predelata prepričanja, misli, vrednote, ki vas ovirajo in vam zopet pomaga priti na pravo pot in s tem do cilja.

Ta oseba sem jaz (coach), ki vam kot »trener« pomagam, vas usmerim na pravo pot, ko imate občutek, da ste se izgubili.

»Sreča ni nekaj, kar najdeš.

Sreča je nekaj, kar ustvariš.«

Programi

POMOČ PRI ODPRAVI RAZNIH FOBIJ IN STRAHOV

Strah pred zaprtimi prostori, pred javnim nastopanjem ... Za vsako fobijo ali strah obstaja v nas neka negativna izkušnja. Pomagam vam jo poiskati in s posebnimi tehnikami rešiti.

REŠEVANJE KONFLIKTOV

Na osebnem ali poslovnem področju. V konflikte prihajamo, ker ima vsak človek svoj pogled na svet in ne zna pogledati skozi oči sogovornika. Skupaj ugotovimo katere lastnosti nas označujejo in kako prepoznamo te lastnosti pri drugih osebah.

IZBOLJŠANJE KOMUNIKACIJE

Si želite izboljšati komunikacijo s sodelavci, otroci, partnerjem? S pravilnim komuniciranjem (tako verbalnim kot neverbalnim) lahko vzpostavimo prijetno in produktivno komunikacijo.

DVIG SAMOZAVESTI

Verjamem vase, Zmorem, Postavim se zase … vse te misli in prepričanja lahko postanejo del tvojega vsakdana.

SPREMEMBA VEDENJA

Imaš vedenje, ki te zelo moti in ga nikakor ne moreš spremeniti? Celo slabo vpliva na tvoje življenje? Kot npr. hitro razburjanje v avtomobilu ali nepravilna reakcija, ko vas nekdo ne posluša … Poskrbimo, da neprijetno vedenje nadomestiš s prijetnim.

BOLJŠE RAZUMEVANJE SEBE

Nudimo testiranja katera vam pokažejo določene vaše lastnosti, ki vam odprejo vrata v širši pogled sebe. Skupaj jih analiziramo.

PREMIK IZ CONE UDOBJA

Vas obdajajo neprijetni občutki, tesnoba, depresija? Pomagamo vam, da pogledate izven svojega miselnega okvirja, ki ste ga oblikovali skozi preteklost. Čas je, da občutite lahkotnost mir in veselje ter postanete kreator svojega življenja. Zrušimo negativna čustva in jih nadomestimo s pozitivnimi.

POSTAVLJANJE CILJEV

Veste kaj si želite, pa nikakor ne začnete delati na tem oz. tudi ne veste kako začeti. Tu smo, da vam pomagamo najti pot, ki bo usklajena z vašimi vrednotami in prepričanji in vas bo pripeljala do željenega cilja.

Kdo je coach?

Ta oseba sem jaz (coach), ki vam kot »trener« pomagam, vas usmerim na pravo pot, ko imate občutek, da ste se izgubili.

Komu je NLP Coaching namenjen

nlb coaching
anonimno

Diskretnost zagotovljena

Ne želiš izgubljati časa za vožnjo?

Lažje komuniciraš iz tebi varnega okolja?

POTEM skupaj poiščiva pot za tvoj cilj in rešitev za tvojo težavo kar PREKO TELEFONA!

NAROČI SE IN SI REZVIRVIRAJ SVOJ TERMIN 041/205-128

Zanesljivost

Pokličite in rešitev bova našla na daljavo.

Get your first free online consultation

Bibendum neque egestas congue quisque egestas diam. Laoreet id donec ultrices tincidunt arcu non sodales neque